Seilkurs som teambuilding-aktivitet

Oslo Seilskole tilbyr seilkurs for bedrifter som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige: Ta med ledelsen, de ansatte, kollegaer eller kunder på en artig aktivitet!

Med humor og godt humør

Seiling er en sosial aktivitet som gir deltakerne en luftig og hyggelig opplevelse.
På en båt er man i en setting som krever en litt annen form for samarbeid, og det blir gjerne en litt annen kommunikasjon enn ellers. Kanskje det viser seg at de andre er morsommere - eller mindre morsomme enn man trodde? Vår erfaring er at humoren sitter ekstra løst når man seiler.

"Everyone had a great time and many said it was the best team building activity we've done so far ;-) "

Mange muligheter og alternativer

En fin måte å bli kjent på

Har dere nye ansatte eller ny ledelse vil en dag med seilkurs være en fin form for teambuilding der dere blir kjent i et nøytralt miljø. Også fint ved sammenslåing av avdelinger eller bedrifter, nå de ansatte skal bli fort kjent.

Sommeravslutning

Leter dere etter noe artig å gjøre som en sommeravslutning før ferien? Hva med å kombinere et lynkurs i seiling med ankring, god mat og godt humør! Vi kan la et cateringfirma stå for maten, slik at dere kommer til “dekket bord”.

Ypperlig for kurs og møter

Gjør noe ekstra ut av neste styremøte, salgsmøte eller kurs for ledelse og ansatte ved å enten ta møtet om bord i båten (mens skipperen tar seg en tur på land), eller book et møterom på et hotell langs Oslofjorden. Mulighetene er mange; hovedpoenget er at alle skal komme oppmuntret og inspirert tilbake, med nytt pågangsmot, ny giv, fornyet motivasjon og gjerne forbedret relasjon til de andre som var med på kurset.

Med eller uten overnatting

Kurset kan tas i løpet av èn, to eller tre dager. På et to dagers kurs kan det legges til rette for at folk overnatter om bord, eller på et hotell langs fjorden. Båtene vi bruker har 3 - 5 doble lugarer; størrelsen avhenger av opplegg, behov, ønske og antall deltakere. Her er det duket for et hyggelig opphold om bord!
    Et alternativ til å overnatte i båten er å overnatte på steder som Holmsbu Spa & Resort, Oscarsborg Hotel & SPA, eller Son Spa & resort. Alle steder kan man legge til med båt i marina utenfor hotellet.

Konfliktløsing gjennom seiling?

Sliter dere med dårlig kommunikasjon eller pågående konflikter? Ta et grep for å løse konflikten først som sist, gjennom å ta et seilkurs sammen. Vi leier gjerne inn en person med spesiell interesse og evne innen konfliktløsing og “diplomati”, og blir gjerne med på å komme med upartiske innspill og kloke ord i fm. utfordringer som det kan ta tid å komme til bunns i.

Vaskehjelpen trimmer klutene

Oppgavene om bord fordeles naturligvis uavhengig av roller i bedriften; her kan løpegutten vise seg å være best bak roret, vaskehjelpen blir fort klute-trimmer (seiltrimmer), mens sjefen må prøve seg som "fokkeslask" på dekk - eller motsatt ;-) Oppgavene rullerer riktignok mellom deltakerne, slik at alle får prøve seg alt. Etter noen timer begynner seilingen å sitte; nå kan dere snart seile skuta på egenhånd, men muligens med et rev i seilene!

Seiling som fast bedriftsaktivitet - starte seilegruppe på jobben

Ønsker du å tilby ansatte eller kollegaer en sammensveisende aktivitet kan seiling være midt i blinken for dette. Vi setter opp et seilkurs for ansatte i din bedrift eller ditt bedriftsidrettslag, og kan leie ut båt for tur og regatta til grupper som enten har minst èn kvalifisert skipper, eller vi stiller med skipper. Med seiling hver 2., 3. eller 4. uke vil de ansatte/kollegaer kunne etablere god kontakt og gode vennskap. Man får fort følelsen av bedre tilhørighet, og moralen stiger slik at samarbeid blir bedre bedre og alle føler seg godt ivaretatt i din/sin bedrift.

Praktisk info:

Oppmøtesteder

Aker Brygge, Sandvika, Fornebu, Leangbukta, Drøbak, Son, Moss, Tønsberg m.fl.

Kursbåter

50 fot, 46 fot, 42 fot, 39 fot, 37 fot, 25 fot m. fl.

Farvann

Indre / Ytre Oslofjord, avhengig av varighet

Antall deltakere

3 - 9 personer pr. båt, avhengig av båttype.
Inntil 40 personer totalt.

Priser

På forespørespørsel; vi er blant de rimeligste!

Kontakt oss gjerne i dag

Bruk enten vårt kontaktskjema eller kontakt oss på mob. 46 77 85 00 (9-16) eller pr. mail til
post at osloseilskole.no